Naomi Snikkers eerste dame bij schaaksociëteit de Willige Dame Dordrecht

01 december 2011

DORDRECHT -Een novum in de historie van schaaksocieteit de Willige Dame in Dordrecht. Voor de eerste keer heeft een dame - Naomi Snikkers (19)- de leiding genomen in het kampioenschap van de club. Met nog drie ronden voor de boeg is zij één van de grootste kanshebbers op de titel naast Pierre Smeets en Jaap Verhoef.

Naomi is al dameskampioen van de RSB en is met haar jongere zus Tabitha en graag en veel geziene gast op schaaktoeien. Vanaf september spelen zij  ook mee bij de Willige Dame in poffertjessalon Visser.

Meer schaaknieuws op

www.tomsschaakboeken.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.