Verdachte van heling aangehouden

01 december 2011

DORDRECHT - Een 29-jarige vrouw uit Dordrecht is op 1 december op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden.

Ze kwam informeren of iemand haar verloren tas had gevonden. Dat bleek het geval. Een eerlijke vinder had de tas in een stadsbus gevonden en bij de verkooppunt van Arriva afgegeven. In de tas zaten voor honderden euro’s aan contant geld en verschillende sieraden. Door de tas te doorzoeken wisten agenten te achterhalen dat deze in het bezit van de 29-jarige vrouw uit Dordrecht was geweest. Deze vrouw is bij de politie meermalen bekend wegens oplichting en diefstal. Toen de vrouw zich op het politiebureau meldde, haar verlies aangaf en tegelijkertijd zei dat áls de tas gevonden was, er niet in gekeken mocht worden, werd ze aangehouden.

Ze is ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.