Circus directeur Joop Teuteberg weer vrij na conflict politie

03 december 2011

DORDRECHT -  Op de website van circus Royal meldt joop Teuteberg dat hij weer vrij gelaten is door de politie na een conflict bij de opbouw van zijn Royal haast voor de deur van de politie aan de Sportboulevard. Hij laat niet weten hoe zijn conflict verder is afgehandeld, maar kondigt wel aan er in zijn eerste voorstelling iets mee te gaan doen.

Het eerdere bericht luidde:

Joop Teutenberg, directeur van het circus Royal, is door de politie opgepakt na een conflict met een toezichthouder. RTV Dordrecht doet hiervan op de eigen site bericht, met beelden van voor het politie buro waar senior vast zit.

Volgens de zoon Antonie van de circusdirecteur ontstond het conflict bij de opbouw van het circus bij het Jaap Edenplein nabij de Sportboulevvard.  Een slagboom was gesloten en er was geen sleutelhouder in de buurt en daarop draaide Joop zelf de bouten los, waardoor vrachtauto's containers konden brengen.

Uiteindelijk leidde tot het tot conflict met een toezichtouder, die zich bedreigd voelde.

Teutenberg stond met gereedschap in de hand en zou zich dreigend hebben gedragen. Meer details op de site van RTV Dordrecht met commentaar van de zoon.

Onderop verwijzing naar politiebericht:

Teuteberg luchtte eerder zijn hart in het programma In gesprek met met Ad van den Herik. Zijn visie op de wereld is nog via YouTube te volgen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.