Automobilist met hennep aangehouden

07 december 2011

DORDRECHT - Een 30-jarige automobilist uit Den Haag is op 7 december om 02.30 uur op de Rijkstraatweg aangehouden. Agenten zagen de man in een personenauto zonder achterlicht op de A16 rijden en gaven hem een volgteken. Met toestemming van de bestuurder keken de agenten in zijn auto en troffen al snel een zak met in totaal zo’n twee kilo hennep aan. De man werd aangehouden en ingesloten en de drugs werd in beslaggenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.