Het Da Vinci College, gemeente Dordrecht en Drechtwerk krijgt een een extra impuls

07 december 2011

DORDRECHT - Al langere tijd werken Het Da Vinci College, de Gemeente Dordrecht en Drechtwerk nauw samen. Deze samenwerking krijgt vanaf januari een extra impuls.
Het Da Vinci College heeft dit jaar haar cateringactiviteiten op het Leerpark opnieuw aanbesteed. Drechtwerk heeft de exploitatie van het Grand Café Bellissimo gegund gekregen.

Drechtwerk zal vanaf 9 januari 2012 operationeel de scepter zwaaien. Het overgrote deel van de medewerkers die de gasten gaan bedienen zullen vanuit Drechtwerk daar gaan werken. Het Grand Café is een mooie sprong van binnen de beschermede muren van Drechtwerk naar een reguliere werkplek in de horeca. De bedoeling is dan ook dat de medewerkers te zijner tijd door zullen stromen naar werkplekken binnen de horeca in de regio.
 
Buiten dat we 5 dagen in de week open zijn voor zowel een kop koffie als de lunch zijn we dit ook voor een heerlijke avondmaaltijd. Onder het mom “Eten zoals thuis maar dan anders….” kunnen bedrijven en instellingen bij Bellissimo terecht voor feesten en partijen maar ook voor kookworkshops. Het Grand Café Bellissimo op het Leerpark is een mooie ontmoetingsplaats.
 
Het contract wat Drechtwerk gegund is duurt vijf jaar. Drechtwerk kan dus even vooruit.
Op dit moment wordt alles voorbereid om 9 januari een flitsende start te maken.
En iedereen is daarna natuurlijk welkom! Het Leerpark is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en Bellissimo is alle werkdagen open. In het weekend alleen open wanneer er reserveringen zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daphne Uyterlinde 0622905447
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.