Verdachte van oplichting aangehouden

08 december 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is op 7 december rond 14.00 uur op het Rigelhof aangehouden.

De man had zich als huis-aan-huisbladbezorger voorgedaan en had op diverse adressen al eindejaarsfooien geïnd. Twee medewerkers van het huis-aan-huisblad werden door een omstander gebeld en kwamen poolshoogte nemen. Ze vonden de man en maakten een foto van hem. Daarop ging de man ervandoor. Met behulp van de foto konden agenten de man snel vinden. Hij zou enkele tientjes hebben opgehaald.

Na verhoor is hij in de loop van de avond heengezonden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.