Vondst henneptoppen in woning

09 december 2011

DORDRECHT - In een woning aan het Frida Katz-erf in Dordrecht zijn donderdagmiddag twee mannen aangehouden na de vondst van een grote hoeveelheid henneptoppen in het huis.

De politie was getipt en nam poolshoogte. Ze werden binnengelaten en vonden in een slaapkamer de geoogste henneptoppen die lagen te drogen. De mannen – een 33-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en de 44-jarige bewoner werden aangehouden.

Alle hennep en benodigdheden zijn in beslag genomen voor onderzoek dan wel vernietiging. Beide verdachten zullen worden verhoord en zitten nog vast.

 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.