Veertiende boom geplant in Dordrecht voor dag van de mensenrechten

10 december 2011

DORDRECHT – Amnesty International heeft voor de veertiende keer in Dordrecht een boom geplant voor de dag van de mensenrechten. Dat gebeurde een keer niet op de historische datum van 10 december, maar al op vrijdag 9 december.

Natuurcentrum Weizigt onder leiding van directeur Louise Bergen Henegouwen gaf Amnesty voor de tweede keer de ruimte om voor de mensenrechten een boom te planten. Ze hoopt dat daarmee een traditie is gevestigd.

Duurzaamheid heeft wereldwijd vaak ook met mensenrechten te maken.

De leden van Amnesty Dordt hielden wederom vrijdagavond de traditionele  fakkelwake bij het NS station. Vaak een aantal reizigers bleek dat een bekende manifestatie te zijn. Amnesty is ook de rest van het jaar actief met Irene Streefkerk als voorzitter..  

Meer info over de Dordtse afdeling op: www.dordrecht.amnesty.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.