Eerste tenten voor kerstmarkt Dordrecht op Visbrug

14 december 2011


DORDRECHT – De opbouw van de kerstmarkt met alle feesttenten is in volle gang. De Visbrug oogt al anders met de eerste muziek- en terrastenten. Het Scheffersplein wordt weer de ijsbaan. De muziek schalt hier-en-daar al door de straten. De kerstmarkt begint vrijdag. De opening is een dag eerder:

(bericht gemeente Dordrecht)

De Kerstmarkt in Dordrecht vindt plaats op vrijdag 16 december van 10.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag 17 december van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 18 december van 11.00 uur tot 19.00 uur. Alle informatie over de kerstmarkt leest u op de website www.kerstmarktdordrecht.nl.

Parkeren
De binnenstad is vanwege de Kerstmarkt grotendeels afgesloten voor autoverkeer.
Bezoekers van de Kerstmarkt die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de gratis parkeerterreinen.

Kerstijsbaan
Vanaf donderdagavond 15 december is tevens de kerstijsbaan geopend op het Scheffersplein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.