Brievenbus vernield: man aangehouden

14 december 2011

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht  is op maandagavond 12 december in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou diezelfde avond op de Campanula een Post NL-brievenbus met vuurwerk hebben opgeblazen. Een getuige zag het gebeuren en belde de politie. Direct startten agenten met de 112-meldkamer een onderzoek dat na korte tijd naar het woonadres van de man leidde.Hij werd aangehouden en in zijn auto werden 11 stuks illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslaggenomen.

De verdachte is militair daarom en aan de Koninklijke Marechaussee overgedragen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.