Politie zoekt getuigen van steekincident

16 december 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige vrouw uit Etten-Leur is op 14 december gewond geraakt toen ze door een onbekende man mishandeld werd.

De vrouw zat rond 17.30 uur in een personenauto op de De Savornin Lohmanweg ter hoogte van een garagebedrijf. Plotseling deed een onbekende man haar deur open en sloeg op haar in. Ook gebruikte hij een scherp voorwerp waarmee hij de vrouw in haar arm verwondde. Toen het slachtoffer begon te schreeuwen, rende man in onbekende richting weg. De vrouw moest naar het ziekenhuis voor behandeling van haar verwondingen.

De dader was een man met een leeftijd die tussen de 25 en 35 jaar ligt, met een tenger postuur en een getinte huidskleur. Hij droeg een blauwe jas, een capuchon over zijn hoofd en een sjaal waardoor zijn gezicht gedeeltelijk bedekt was.

Politie zoekt getuigen
Wie getuige van de mishandeling is geweest en nog niet met de politie gesproken heeft of andere informatie heeft die leidt naar de dader, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht of anoniem bellen: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.