Zakkenrolster aangehouden

17 december 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige vrouw uit Bulgarije is op 17 december door een 65-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden en aan de politie overgedragen. De getuige zag dat de verdachte op de Hoekenessestraat een portemonnee uit de tas van een 83-jarige vrouw uit Dordrecht wegnam. Hij aarzelde niet: hij hield de vrouw aan en pakte haar vast. Het slachtoffer had niet in de gaten dat haar portemonnee gerold was en deed later aangifte. De vrouw werd van de getuige overgenomen en is ingesloten en wordt verhoord. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.