Auto in sloot: bestuurder ongedeerd

18 december 2011

DORDRECHT - De politie in Dordrecht werd op 18 december naar de Wieldrechtse Zeedijk gestuurd na de melding dat een personenauto te water was geraakt. Ter plaatse werd daadwerkelijk een auto in een sloot aangetroffen, met niemand er meer in. Voor de zekerheid hebben brandweerduikers nog de sloot doorwaad, maar er werd ook in het water niemand aangetroffen. Na onderzoek werd de eigenaar telefonisch achterhaald. Hij gaf geen verklaring voor het feit dat zijn auto in de sloot lag,  verklaarde geen enkel letsel te hebben en beloofde de auto zelf te laten wegslepen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.