Camerabeelden berovingszaak in Opsporing Verzocht

19 december 2011

DORDRECHT - Het TV-programma Opsporing Verzocht besteedt op 20 december aandacht aan een beroving die op 17 november 2011 in Dordrecht plaatsvond.

Die donderdagochtend beroofden drie mannen op het Rudyard Kipling-erf onder bedreiging van een wapen een 37-jarige vrouw uit Dordrecht van haar auto. De drie mannen gingen er met haar auto vandoor, maar werden door agenten op de Provincialeweg bij de verkeerslichten bij de N3 gezien. Toen agenten het drietal daar wilden aanhouden, reden de mannen hard weg, de N3 op. Eén agent moest opzij springen om niet aangereden te worden. De mannen reden met hoge snelheid in de richting van Papendrecht en namen op de N3 de afslag naar de Dordtse wijk de Staart. Daar verloor de bestuurder de macht over het stuur. Eén inzittende kon direct worden aangehouden. Hij raakte niet gewond. De twee anderen wisten te ontkomen en werden ondanks een intensieve zoektocht niet meer gevonden.

Het slachtoffer raakte bij de beroving niet gewond en heeft aangifte gedaan. In het onderzoek heeft de politie de beschikking gekregen over camerabeelden waarop twee mannen te zien zijn, die mogelijk bij de beroving betrokken zijn geweest. De politie weet niet wie deze mannen zijn en roept daarom de hulp van het publiek in met de vraag wie de mannen aan de hand van de beelden (her)kent.
 
Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 20 december om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1 en op woensdag 21 december om 11.15 uur herhaald op Nederland 2. De uitzending en de beelden zijn eveneens te zien op Opsporingverzocht.nl.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.