Gemeenteraad vanmiddag in Stadhuis van Dordrecht

20 december 2011

DORDRECHT -De Dordtse gemeenteraad komt vandaag vanaf 14 uur voor de laatste keer dit jaar bijeen en wel in het Stadhuis. De fractie WEK, van twee ex-raadsleden van Beter voor Dordt (BVD) is agendapunt. De raad moet de volksvertegenwoordigers in commissies kiezen. Beter voor Dordt wil zakelijk met de situatie omgaan, zo is naar buiten gebracht.

De agenda biedt ruimte voor het afleggen van verklaringen om de veranderingen politiek te duiden. De vraag in politieke kring is of er, ondanks de aandrang van bijvoorbeeld columniste, wel duidelijkheid komt rond de komst van een nieuwe frac tie in de gemeenteraad van Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.