Koelkast in brand

22 december 2011

DORDRECHT - Een de keuken van een woning aan de Bleijenhoek heeft op 22 december korte tijd een klein brandje gewoed.

Een koelkast was gaan smeulen en zorgde voor de nodige rookontwikkeling. De brandweer was snel klaar met blussen en heeft de woning geventileerd. Twee bewoners, een 71-jarige vrouw en een 79-jarige man ademden rook in en zijn voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De oorzaak van de brand is niet  bekend, maar het betrof mogelijk een technisch defect.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.