Hypermoderne Vuurwerkwinkel VTC biedt mega vuurwerk aanbod

22 december 2011
Hypermoderne Vuurwerkwinkel VTC biedt mega vuurwerk aanbod

DORDRECHT - Het Vrije Tijds Centrum aan het Van Neurenburgpad opende deze maand zijn deuren als geheel nieuwe vuurwerkhal.
Vorig jaar zat het VTC nog in de aanbouw.

Nu is de vuurwerkwinkel voorzien van een zeer moderne uitstraling. Met flatscreens, waarop je de effecten van het siervuurwerk kunt zien, Vloerverwarming, speciale verlichting, ondersteund door muziek is het uitgebreide assortiment uitgestald. De vuurwerkwinkel werkt met 3 kassa´s zodat de klanten een snelle afhandeling hebben. En er is ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid.

Assortiment
Het VTC biedt met 150 soorten goedgekeurd kwaliteitsvuurwerk het grootste en goedkoopste aanbod van de gehele regio. De vuurwerkwinkel heeft professionele collecties zoals, New Spirit, Royal Class, Grand Prix en Pyroshopper. Deze artikelen bevatten allemaal de maximale toegestane vulling. Daarnaast heeft het VTC meer dan 15 soorten vuurwerk pakketten en 15 soorten vuurpijl assortimenten. Ook de kleine klant wordt niet vergeten, want de vuurwerkwinkel biedt een groot assortiment aan kindervuurwerk.

Speciale acties
Met een grote opslagcapaciteit heeft het VTC altijd voorraad. Er wordt bij voorverkoop minimaal 20% gratis vuurwerk weggegeven. Bij een vuurwerk aankoop van 25 euro wordt een waardebon uitgereikt die 30 procent korting geeft op een nieuwe jeans bij het VTC.

Vuurwerk bestellen kan via deze link op www.vtcjeans.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.