Leerpark Poetry Night

23 december 2011 door Paul Schrandt
Leerpark Poetry Night

DORDRECHT - Op donderdagavond 22 december vond er in Kunstmin een speciale gebeurtenis plaats. Deze avond stond in het teken van de Leerpark Poetry Night met als ondertitel,  Daar Waar Woorden Zinnen Worden. De Poetry Night, een initiatief van onder andere de gemeente Dordrecht, toBe, het daVinci College en Woorden Worden Zinnen!, geeft leerlingen van het daVinci en Dalton de kans om hun zelfgemaakte teksten voor te dragen aan een groot publiek. Een jury beoordeelt de teksten en de beste poetry performance wint een plekje in de line-up van de eerst volgende editie van Woorden Worden Zinnen. De presentatie was in handen van Fari en Ella, die met hun Woorden Worden Zinnen, bij scholen op zoek gaan naar nieuw talent.

Naast de voordrachten van de leerlingen waren er ook optredens van Mo 2.0, Peter M van der Linden, Evi de Schurk, Josse Kok en Priscilla Motman en zorgde DJ Slick voor de muzikale ondersteuning. De prijs voor beste performance ging uiteindelijk naar het duo Youri en Vinen.

Foto's: Paul Schrandt en Monic Tijhuis
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.