Laatste kans om fiets af te halen

27 december 2011
Laatste kans om fiets af te halen

DORDRECHT - Het stationsgebied ziet er netjes uit. Het overgrote deel van de mensen parkeert de fiets in de bewaakte- of de gratis fietsenstalling of in één van de fietsparkeerzones. Fietsen die niet volgens de regels geparkeerd zijn, worden verwijderd en naar de fietsafhandelcentrale op de Kerkeplaat gebracht. Deze fietsafhandelcentrale is elke donderdag geopend van 13.00 - 17.00 uur. Dan kunnen eigenaren hun verwijderde fiets ophalen als ze 25 euro contant betalen en een legitimatie plus sleutel of aankoopbewijs kunnen overhandigen.
 
Aankomende woensdag 28 december 2011 is de fietsafhandelcentrale extra geopend tussen 10.00 - 16.00 uur.
 
De afgelopen maanden zijn er in totaal 459 fietsen verwijderd en zijn er 218 opgehaald. Er zijn dus nog 241 fietsen niet opgehaald. Na de wettelijke bewaartermijn van 13 weken vervalt echter het recht op eigendom. Fietsen die in oktober 2011 verwijderd zijn kunnen nu nog opgehaald worden door de eigenaar.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.dordrecht.nl/fietsparkeren. Hier staan onder andere foto's van alle fietsen die verwijderd zijn. Of u kunt bellen met Bart Winkel, afdeling Verkeer (078) 770 49 41

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.