Frontale botsing op de Eulerlaan

28 december 2011
Frontale botsing op de Eulerlaan

DORDRECHT - Op dinsdagavond 27 december heeft er op de Eulerlaan in Dordrecht een frontale botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De schade aan de voertuigen was groot. 

Door de harde klap zijn beide bestuurders gewond geraakt en naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Het bleek dat naar aanleiding van een blaastest één van de chauffeurs teveel had gedronken. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor onderzoek.

 
 
 
Foto: Nathan Biemond
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.