Twee bestuurders naar ziekenhuis na aanrijding tussen auto’s

29 december 2011

DORDRECHT - Dinsdagavond 27 december heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Een 27-jarige vrouw uit Dordrecht reed vanaf de Assumburg richting de Eulerlaan. In de bocht raakte zij op de andere weghelft, waar op dat moment net een 68-jarige man uit Dordrecht in tegengestelde richting reed. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de beide voertuigen forse beschadigd raakten. De man liep een hoofdwond op, de vrouw klaagde over pijnklachten aan haar borstbeen.

Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om aan hun verwondingen behandeld te worden. De beide voertuigen moesten worden getakeld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.