Onder een stelling

30 december 2011
Onder een stelling

DORDRECHT - Een 22-jarige man uit Rotterdam heeft slechts lichte verwondingen opgelopen bij een ongeval. Hij was op donderdagavond 29 december 2011 aan het werk met het verplaatsen van stellingen.

Een stelling vol met stellingarmen stortte in en het slachtoffer kwam hieronder terecht. Direct kwamen de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter naar de plek van het ongeval op de Toermalijnring in Dordrecht. Waarschijnlijk vallen de verwondingen van de 22-jarige man mee en heeft hij alleen een snee in zijn nek.

 

Foto: Nathan Biemond

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.