Ambulancebroeder geslagen: man aangehouden

02 januari 2012

DORDRECHT /ZWIJNDRECHT-  Een 49-jarige man uit Dordrecht is op 1 januari rond 22.10 uur in Zwijndrecht aangehouden.

Hij sloeg die avond een 31-jarige ambulancemedewerker uit Zwijndrecht tegen zijn nek. Deze had met een paar collega’s de man even daarvoor behandeld voor een flink bloedende wond aan zijn hand en wilden hem meenemen naar de ambulance. De man ging onder begeleiding van twee agenten en de ambulancebroeder in eerste instantie mee, maar verzette zich plotseling en haalde naar de ambulancebroeder uit. Het slachtoffer deed hiervan aangifte.

De verdachte had behoorlijk gedronken en is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.