Parkeer betaalautomaat maakt rentree bij Energiehuis

03 januari 2012
Parkeer betaalautomaat maakt rentree bij Energiehuis

DORDRECHT - Met ingang van 1 januari 2012 is er op het parkeerterrein Energiehuis betaald parkeren ingevoerd voor lang parkeren. De eerste 24 uur zijn gratis, maar men moet wel eerst een kaartje uit de automaat halen en achter de voorruit leggen.

De medewerkers van Toezicht kunnen zien hoe lang een auto geparkeerd staat. Zij gaan actief handhaven. Na 24 uur geldt een tarief 1 euro per 4 uur. Hiermee denkt de gemeente de parkeerdruk te verlagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.