Auto rijdt tegen boom

05 januari 2012

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 4 januari 2012 gebeurde er een zogenaamd eenzijdig ongeval ter hoogte het Sumatraplein in Dordrecht. Hierbij raakte de bestuurder, een 36-jarige man uit Dordrecht, van de auto lichtgewond toen hij tegen een boom reed.

Een brandweerwagen was toevallig in de buurt en kon meteen hulp bieden. Twee buschauffeurs waren getuige en zij zijn door de politie ter plaatse gehoord. Een ambulance bracht de gewonde bestuurder naar het ziekenhuis ter controle. Omdat de politie onderzoek doet naar de toedracht van het ongeval, hebben agenten in het ziekenhuis een verklaring van de bestuurder opgenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.