Auto rijdt na ongeval door

06 januari 2012

DORDRECHT - De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die doorreed na een ongeval.

Het ongeval gebeurde op donderdagavond 5 januari 2012 bij de voetgangersoversteekplaats op de Brouwersdijk in Dordrecht. Daar schepte het voertuig een 72-jarige man uit Dordrecht en raakte het slachtoffer aan de rechtervoorkant. De man kwam terecht op de motorkap en raakte de voorruit.

De donkere personenauto met vier portieren reed door in de richting van de Zwijndrechtse brug.

Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar onderzocht men in ieder geval het rechterbeen omdat de man daar veel last van had.

Getuigen die iets gezien hebben rond 19.00 uur kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.