Man aangehouden na mishandeling vriendin

07 januari 2012

DORDRECHT - In de Colijnstraat in Dordrecht heeft de politie vrijdag einde van de middag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin (22). De mishandelde vrouw meldde zich ’s middags al op het politiebureau voor aangifte van mishandeling door haar vriend.

Deze aangifte werd opgenomen en tevens werd de vrouw aan haar verwondingen behandeld bij de eerste hulp in het ziekenhuis. Daarna brachten agenten haar thuis. In de flat werd ze echter weer mishandeld door haar vriend. Ze schreeuwde om hulp door een raam waarna de politieagenten direct terugkwamen. De verdachte werd geboeid en afgevoerd. Hij zit nog steeds vast. Het slachtoffer krijgt Slachtofferhulp.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.