Politie houdt drie mannen aan na melding drugsoverlast in Krispijn

08 januari 2012

DORDRECHT - Na een melding van drugsoverlast in de wijk Krispijn heeft de politie in Dordrecht zaterdagavond drie mannen aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man uit Papendrecht en twee mannen van 35 en 48 jaar uit Dordrecht.  De politie traceerde de auto met het drietal erin. Ze werden een tijdje gevolgd. Er zou mogelijk sprake zijn van drugs en een vuurwapen in de auto. Hierop werden meerdere politieagenten ingezet in verband met de gevaarsetting bij aanhouding.

Op de Nassauweg stopte het voertuig en stapte de 35-jarige bestuurder in eerste instantie uit. Hij luisterde echter niet naar de aanwijzingen van de agenten en stapte weer in en reed vooruit. Hierop werd een gericht schot op een van de banden van de auto gelost. De bestuurder stopte en de drie inzittenden werden uit de auto gepraat en aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld. In de auto werden tientallen zakjes harddrugs aangetroffen en bij een van de verdachten een aanzienlijk geldbedrag. Er werd geen wapen gevonden. De auto, het geld en de drugs zijn in beslaggenomen voor onderzoek.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.