Aanhouding na vechtpartij in horecagelegenheid

08 januari 2012

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van 7 op 8 januari geslagen in een horecagelegenheid aan de Houttuinen in Dordrecht. Hierop heeft de beveiliging de persoon die dit deed – een 37-jarige man uit Sliedrecht – aangehouden en overgedragen aan de politie. De toedracht van de vechtpartij is vooralsnog onbekend. De verdachte zal nader worden gehoord. Het slachtoffer werd geraakt op zijn oog. Hij heeft aangifte gedaan.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.