FC Dordrecht-trainer Theo Bos reageert op ziekte

09 januari 2012

DORDRECHT - Tijdens medisch onderzoek bij FC Dordrecht-trainer Theo Bos is twee weken geleden helaas de aanwezigheid van een tumor in zijn alvleesklier geconstateerd. Vorige week donderdag heeft Theo Bos een kijkoperatie in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam ondergaan.

'Er hebben meerdere vervolgonderzoeken plaats gevonden en er is een behandelplan opgesteld', zo reageert Theo Bos. 'Ik ben uiteraard erg geschrokken van dit onverwacht heftige bericht, maar zal keihard knokken om te herstellen van mijn ziekte. Ik hoop dat de mensen begrijpen dat ik daar de komende periode al mijn energie voor ga gebruiken.'

De technische staf zal de functie van Theo bij zijn afwezigheid tijdelijk waarnemen. FC Dordrecht zal Theo daar waar mogelijk op alle fronten steunen bij zijn herstel en wenst hem en zijn familie alle sterkte.

In overleg met Theo is afgesproken dat de woordvoering over deze situatie door FC Dordrecht wordt gedaan. Marco Boogers is hiervoor beschikbaar.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.