Start nieuwe cursussen 2012 ToBe

10 januari 2012 door Liesanne
Start nieuwe cursussen 2012 ToBe

DORDRECHT - Ben je op zoek naar inspirerende ideeën voor een goede start in 2012? Volg dan een leuke cursus in het nieuwe jaar bij Stichting ToBe. In januari en februari starten weer veel kunstzinnige cursussen op de locaties van ToBe in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en H.I. Ambacht. Hiervoor kan je je vanaf nu inschrijven via stichtingtobe.nl Of je interesse nu ligt bij beeldende kunst, muziek, dans, theater, schrijven of kunstgeschiedenis bij ToBe kan je terecht voor kortere of langere cursussen en hierbij staat ontwikkeling van creatief talent en plezier voorop. 

Op 29 januari vindt de Dordtse DANSdag plaats in de Berckepoort, Voorstraat 220 in Dordrecht en tot 26 januari kan je je hiervoor aanmelden via de website. 
De muziekcursussen voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar die in februari starten zijn: Muziek op Schoot (1 jaar), Muziek voor Peuters (2-3 jaar), Spelen met Muziek (4-6 jaar), Strijkbeesten ( 4-5 jaar), Snaarbeesten ( 7-8 jaar) en Wereld rond Trommelen (7-12 jaar).  
 
Inschrijven en informatie over alle cursussen die in het nieuwe jaar starten kan je vinden op onze site stichtingtobe.nl Het is ook mogelijk om een inschrijfformulier  aan te vragen via klant@stichtingtobe.nl of telefonisch op 078-6133144.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.