Govert Veldhuijzen benoemd als gedeputeerde Zuid-Holland

11 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben Govert Veldhuijzen (56) op woensdag 11 januari 2012 benoemd als nieuwe gedeputeerde van het CDA.

Veldhuijzen neemt de portefeuille Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken over van zijn voorganger Liesbeth Spies. Spies werd op 16 december 2011 benoemd als minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
 
Govert Veldhuijzen (1955, woonachtig in Dordrecht) was CDA-Statenlid in de provincie Zuid-Holland. Van mei 2009 tot april 2011 was hij CDA gedeputeerde Ruimtelijke Ontwikkeling en Wonen. In de periode juli 2007 tot mei 2008 verving hij tijdelijk de CDA-gedeputeerde Verkeer en Vervoer en Economische Zaken, Asje van Dijk. Van 1994 tot 2006 was hij wethouder in Dordrecht.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.