Politie zoekt getuigen van poging overval

12 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een overvalpoging die op 11 januari op de Campanula in Dordrecht plaatsvond. Op die dag belden rond 22.00 uur twee onbekende mannen aan bij een woonhuis, waar op dat moment twee bewoners thuis waren. Eén van de bewoners deed de voordeur open, waarna direct een vechtpartij met één van de daders ontstond. Al snel kwam de tweede dader erbij die dreigde met een wapen. En waarbij geld werd geëist. Na korte tijd liepen de mannen weg, zonder iets buitgemaakt te hebben. De bewoner die open deed, liep blauwe plekken op, maar raakte verder - net als de tweede bewoner - niet gewond. Hij deed aangifte.

Het signalement van de daders is als volgt:
Dader 1 was vermoedelijk rond de 20 jaar, hij was 1.70-1.75 meter lang en had een stevig  postuur en had donker haar. Hij droeg donkere halflange jas, een donkere broek en donkere schoenen. De man sprak accentloos Nederlands.
Dader 2 was een blanke jongen van 17-18 jaar, hij was ± 1.65 meter lang en had een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas en een donkere broek.
De politie zoekt getuigen. Wie de overvalpoging heeft zien gebeuren of vóór of ná 22.00 uur iets is opgevallen dat kan helpen in het onderzoek, wordt verzocht contact met de politie op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.