Komt er één drechtstad?

12 januari 2012

DORDRECHT - Lokale partijen in Dordrecht verzochten tijdens een overleg met het Drechtstedenbestuur uitdrukkelijk om de bevestiging dat er niet achter de schermen door het Drechtstedenbestuur gewerkt wordt aan één Drechtstad. Dit zou mogelijk zo zijn, omdat commisaris van de koningin Jan Franssen voor een dergelijke fusie is. Het Drechtstedenbestuur bij monde van Hans Tanis, wethouder van Sliedrecht, ontkende dit echter in alle toonaarden. De Drechtsteden zouden alleen streven naar een betere samenwerking. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.