Ernstig gewond na steekincident

13 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 50-jarige man uit Dordrecht is ernstig gewond geraakt na een steekincident. Agenten waren op donderdagavond 12 januari 2012 rond 19.30 uur bezig met een onderzoek naar een woninginbraak op de Prinses Beatrixstraat in Dordrecht. Ze zagen daar twee mannen weglopen. Deze twee liepen naar de Nassauweg en gingen daar een flatwoning in. Even later zagen agenten de voordeur opengaan en hielden in de hal direct een verdachte aan.

Binnen in de woning volgde de aanhouding van de tweede verdachte. In de flat vonden de politiemensen de gewonde 50-jarige man, waarschijnlijk de bewoner. Direct vloog ook de traumahelikopter naar Dordrecht toe om het ambulancepersoneel te assisteren. Een ambulance bracht de gewonde man naar het ziekenhuis in Dordrecht waar hij direct verdere medische hulp kreeg. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De twee verdachten zijn mannen van 21 en 23 jaar en een komt uit Rijswijk en van de andere is de woonplaats nog niet bekend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.