Geschrokken inbreker valt

15 januari 2012

DORDRECHT - Een verdachte van inbraak is van schrik van zijn fiets gevallen. Politiemensen stelden op zaterdagavond 14 januari 2012 een onderzoek in naar een inbraak bij een school op de Karel Doormanweg in Dordrecht. Ze zagen bij het fietspad een fietser tegemoet komen die vervolgens schrok. De agenten renden achter hem aan waarna de verdachte zijn evenwicht verloor en viel. Ook vielen er twee beeldschermen die de 40-jarige man uit Dordrecht bij zich had op de grond. De beeldschermen komen zeer waarschijnlijk uit de school. De agenten hielden de verdachte aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.