Gestolen motorscooter terug

15 januari 2012

DORDRECHT - Een gestolen motorscooter is door de politie teruggevonden. Agenten zagen op zaterdagmiddag 14 januari 2012 de scooter rijden over de Patersweg in Dordrecht. Er zaten twee personen op die geen helm droegen. De politiemensen gaven een stopteken maar dat negeerde de bestuurder. Er volgde een achtervolging waarbij een agent de scooter op de Brouwersdijk klemreed. De bestuurder viel maar rende nog wel weg en verstopte zich in een tuin. Daar hielden agenten de 18-jarige man uit Dordrecht aan. De passagier wist te ontsnappen. De motorscooter bleek gestolen te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.