Occupy mag Dordrecht niet langer occuperen

17 januari 2012

DORDRECHT -  In navolging van vele andere gemeenten in Nederland, is ook Dordrecht het zat; Dinsdagmiddag ter zeventiender ure zal, eerder dan de eerder afgekondigde 3 maanden, het Occupy-kamp volledig van de Dordtse aardbodem verdwenen moeten zijn. Volgens de gemeente zijn namelijk de afgelopen weken meldingen binnengekomen van overlast, waaronder intimidatie van gemeentelijke ambtenaren en overlast door alcohol en drugsgebruik. 

Het Occupy-kamp is verdeeld; Sommigen accepteren de maatregel van de gemeente, vinden dat de boodschap die ze af wilden geven, wel helder is. Anderen accepteren niet dat de gemeente haar afspraken met het kamp niet wil nakomen. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.