Bromfietser onderuit

17 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 22-jarige bromfietser uit Rotterdam is op 16 januari gewond geraakt, nadat hij rond 21.50 uur op de Mariastraat onderuit ging. Waarschijnlijk viel de man als gevolg van de gladheid door de vorst, hoewel de gemeente daar al wel gestrooid had. De man liep een pijnlijke heup op en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. Zijn bromfiets raakte beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.