Dordtse Autodidacte selecteert zich voor Regionele Kunstdagen Rotterdam

20 januari 2012 door Liesanne
Dordtse Autodidacte selecteert zich voor Regionele Kunstdagen Rotterdam

DORDRECHT - Autodidacte Henriette Kros uit Dordrecht is geselecteerd voor deelname aan de regionale kunstdagen 2012 in Rotterdam, een van de 8 regio’s in Nederland, georganiseerd door Stichting Kunstweek in samenwerking met de NABK (Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars)

Een van de werken die zij als referentie heeft opgegeven staat op alle entreekaartjes en op de voorkant van alle catalogussen van de Kunstdagen 2012, het betreft het Olieverf schilderij van Dordrecht anno 1905, de Nieuwe Haven met de Grote Kerk op de achtergrond. Zij zal o.a.  dit werk op 11 maart ook exposeren.
 
In Rotterdam zit zij in de selectie van 60 deelnemende kunstenaars.
Als bezoeker kunt u uw waardering voor de geëxposeerde werken aangeven en daarmee, samen met een deskundige jury, bepalen welke kunstenaars het recht krijgen om op de Nationale Kunstdagen te exposeren in Amsterdam, op 10 en 11 november.
Daar zal ook een jury zijn die uiteindelijk 5 werken selecteert die in aanmerking zullen komen voor een geldprijs t.w.v. € 9.000,-
 
Meer werk van Henriette Kros is te zien op www.henriettekros.nl 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.