Inbrekers snel aangehouden

20 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Twee verdachten van inbraak zijn snel door de politie aangehouden. Agenten zagen op donderdagavond 19 januari 2012 drie personen verdacht doen achter de flats van de M.H. Trompweg in Dordrecht. Het leek erop dat een van de drie op de uitkijk bleef staan.

De agenten gingen op onderzoek uit en hoorden geluid van vallend metaal. Verder zag een agent dat er iets gegooid werd naar de ‘wachtende’ verdachte. Plotseling kwam er een andere verdachte over de schutting die wegrende richting de geluidswal van de rijksweg A16. Agenten hielden twee mannen van 26 en 30 jaar uit Dordrecht aan. De woning waar ingebroken was ligt aan de Swartenhondtstraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.