Onderzoek naar bedreiging met mes

20 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie onderzoekt een bedreiging met een mes. In dit onderzoek hield de politie op donderdagavond 19 januari 2012 een 46-jarige man uit Dordrecht aan. Deze vertelde dat hij juist was lastiggevallen. Een 39-jarige man uit Dordrecht deed aangifte bij de politie in ieder geval van bedreiging. De man gaf aan dat hij liep op de Vriesestraat in Dordrecht. De verdachte fietste met iemand voorbij en raakte de aangever bijna. Deze zei hier wat van. Volgens de 39-jarige kwam de verdachte op hem en nog iemand af en ontstond er ruzie. Hierbij had de verdachte gedreigd met een mes. Na de ruzie ging de verdachte weg.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.