D66: "Tijdelijk is in Dordrecht altijd langer…."

20 januari 2012
D66: "Tijdelijk is in Dordrecht altijd langer…."

DORDRECHT - Ingezonden door D66 Dordrecht:

"In september 2011 is de doorgaande weg Oranjepark – Vrieseweg afgesloten voor de automobilist. De verkeersaanpassing, die daar was uitgevoerd, leidde door onduidelijkheid tot verkeersgevaarlijke situaties. Na een ongeval nam het college het besluit de doorgang tijdelijk met betonblokken te blokkeren. Enkel de fietser heeft doorgang. Hierdoor ontstaat op dit gedeelte Vrieseweg eenrichtingverkeer voor de auto.

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en zoekt de automobilist toch weer de kortste weg door het de fietsstrook en de stoep te nemen (mogelijk met kleine auto) of bij geen tegenligger de andere weghelft te nemen. Met alle gevaarlijke situaties van dien! Tijd om te vragen hoe tijdelijk tijdelijk is in Dordrecht. Tot verbazing van Nelleke de Smoker schetste de wethouder dat hij wacht op ideeën uit de gemeenteraad en deze wil bespreken bij het verkeersplan, wat nog wel even op zich laat wachten. Met het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te zijn zal de fractie zich beraden op welke mogelijkheden er zijn."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.