PostNL gaat rode brievenbussen vervangen

25 januari 2012

DRECHTSTEDEN - PostNL vervangt vanaf 6 februari in De Drechtsteden de rode brievenbussen door oranje brievenbussen. De vervanging van de brievenbussen vindt gefaseerd plaats en zal naar verwachting op 17 februari zijn afgerond.

Uitgangspunt voor de vervanging is dat de nieuwe brievenbussen op de best mogelijke locatie worden neergezet. Brievenbussen moeten ruim in het zicht staan, op een logische, handige en veilige plek. PostNL kan dus brievenbussen verplaatsen of verwijderen omdat met minder brievenbussen kan worden volstaan. Als een brievenbus wordt verplaatst, meldt PostNL drie weken voor de verplaatsing op de brievenbus wat de nieuwe locatie wordt.

Om tegemoet te komen aan de wensen van rolstoelgebruikers zijn er verspreid over heel Nederland verlaagde brievenbussen beschikbaar. De locaties van deze brievenbussen zijn te vinden op www.postnl.nl onder de link Postkantoorzoeker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.