Elske de Korver wint reis naar Zuid-Afrika

27 januari 2012
Elske de Korver wint reis naar Zuid-Afrika

DORDRECHT - De Zuid-Afrikaanse likeur Amarula startte in september 2011 een bijzondere actie. Liefhebbers van Amarula maakten kans op een unieke ervaring in het Krugerpark. In dit gebied groeit niet alleen de marula vrucht, het hoofdingrediënt van de likeur, maar zet Amarula zich al jaren in voor het behoud van natuur, wildlife en de olifanten in het bijzonder.

De prijswinnaar mag mee met olifantenonderzoekers, om van dichtbij te zien hoe zij te werk gaan en te assisteren bij het onderzoek. Een unieke kans om de dieren in hun natuurlijke omgeving te bekijken. Voor veel mensen is het een grote droom om af te reizen naar dit prachtige land, maar ook olifantenliefhebbers en wereldverbeteraars lieten massaal van zich horen.

 De gelukkige winnaar van deze reis is Elske de Korver uit Dordrecht. Zij vertrekt op 25 februari naar Zuid-Afrika!

Elske kreeg op 26 januari in de slijterij van Jan de Wit - Gall&Gall Maasplaza - in Dordrecht haar prijs overhandigd door Marjolein van Weegen, brand manager van Amarula bij Walraven|Sax. Elske heeft als hobby’s fotograferen en schrijven en dat komt mooi van pas tijdens de unieke reis die zij gaat maken. Elske hoop in Zuid-Afrika met haar fotocamera de tijd van haar leven te beleven.

Elske zal verblijven in Jock Safari Lodge in het Krugerpark. Zij gaat twee dagen mee met een groep olifantenonderzoekers. Professor Rob Slotowen en zijn collega’s van de Universiteit van KwaZula Natal doen structureel onderzoek naar het gedrag van olifanten in hun natuurlijke omgeving. Zij adviseren wildparken met best practices voor behoud van de wildstand. Het Amarula Olifanten Onderzoek Programma wordt mogelijk gemaakt door de Amarula Trust.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.