Ongeval met fietser op Frans Lebretlaan

27 januari 2012
Ongeval met fietser op Frans Lebretlaan

DORDRECHT - Op de kruising Frans Lebretlaan en Viottakade is op vrijdagochtend 27 januari een fietser gewond geraakt. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De vrouw is met onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht. En vanmorgen ging het ook mis op de Burgemeester de Raadtsingel. Een vrouw stak de weg over waar geen zebrapad is en werd geschept door een auto. Ook zij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's: Rob van der Woude
Tekst: RTV Dordrecht 
 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.