Man aangehouden voor diefstal van bouwterrein

28 januari 2012

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Amsterdam is vrijdagavond 27 januari aangehouden voor diefstal vanaf een bouwterrein. Agenten zagen de man bij een bouwterrein aan de Nassauweg over een hek klimmen. Even later zagen de agenten de man terugkomen met twee gevulde tassen. Toen de agenten poolshoogte gingen nemen, zagen ze in de tassen een grote hoeveelheid installatiedraad zitten. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De twee tassen met het draad zijn in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.