Nabezorging van AD De Dordtenaar verleden tijd

28 januari 2012

DORDRECHT - Ook de nabezorging van AD De Dordtenaar is vanaf 1 februari verleden tijd. De uitgever deelt mee, dat 997 van de duizend kranten op tijd worden bezorgd, ook in Dordrecht. Daarom komt er een ander systeem. Wie geen krant heeft ontvangen krijgt toegang tot de volledige krant op internet. Ook wordt een dag gratis krant aangeboden aan het einde van de abonnementsperiode. Op pagina 3 van de kranten van de Belgische persgroep, waaronder dus AD De Dordtenaar valt, staat de verklaring.

Nabezorging was vanaf 1946 vast onderdeel van de Dordtenaar. Toen begon het dagblad op 1 april. Het AD werd negen dagen later geboren.

Willem Pluygers was de grote man van de nieuwe kranten vanuit Rotterdam. Freek Kandel was in Dordrecht en ommelanden tientalen jaren een grote bekendheid als hoofdinspecteur bezorging enz van De Dordtenaar. De eigen dagbladbezorger werd een aantal jaren geleden al vervangen door de bezorger, die meer kranten kwam brengen.

De vertrouwde klachtendienst werkt nog tot en met de krant van 31 januari 2012.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.