Politie zoekt getuigen incident Eduard Douwes Dekkerstraat (Krispijn)

29 januari 2012

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat zich in de nacht van zaterdag op zondag 29 januari rond 3.30 uur heeft voorgedaan op de Eduard Douwes Dekkerstraat in de wijk Krispijn. Een 43-jarige vrouw uit Dordrecht fietste rond dat tijdstip vanaf de Krispijnseweg, via de Bilderdijkstraat de Eduard Douwes Dekkerstraat op richting de H.F. Tollensstraat. Ter hoogte van de Multatulli kwam een onbekende man naast haar fietsen die de vrouw aansprak.

Daarna duwde de man de vrouw tegen de grond en betastte de vrouw onzedelijk. Vermoedelijk schrok de man vervolgens ergens van, waarna hij er vandoor ging.
De politie neemt de zaak zeer serieus en is daarom op zoek naar getuigen. Het signalement van de man: blank, 1.85m, slank postuur, donkere kleding, zijn gezicht was bedekt. Mensen die de man die nacht hebben zien fietsen, die getuige zijn geweest van het incident of die meer informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.