Schouwronde op de bedrijventerreinen

30 januari 2012

DORDRECHT - Een grote schouwronde in het Zeehaven en de Krabbepolder moet de veiligheid en uitstraling van deze bedrijventerreinen duidelijk in kaart brengen.

Ondernemers op van de twee terreinen zijn daarom uitgenodigd deel te nemen aan deze avondschouw op maandag 6 februari. Ook vertegenwoordigers van de politie, gemeente en de brandweer doen aan deze inspectie mee.

Een dag later vindt een zelfde schouw plaats op de bedrijventerreinen Dordtse Kil 1, 11 en Amstelwijck. Het initiatief voor deze actie komt van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht. (SBBD).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.